Dinsdag 15 mei 1917

Goed weder, is nogal warmen versch.

Geen nieuws van den oorlog. Geen bezoek vandaag voor draad. Wij moeten hem of ik aan de gendarmerie afbreken. Heb weeral veel moeten helpen. Volk wil werk, maar als er is, vindt men geen helpers. Het was moeielijk, heb hun 0,35 frank per uur toegezegd (pindraad). Van Meir zijn er weeral op het Pasambt gebleven zondag laatst. Cees Bloeykens daar hij zijne doos stekjes weg wierp toen hij in de heide de Leutenant zag aankomen. Cees van Boxel, Diels en Krijnen waar er bij. Eenige uren en toen losgelaten.

Één reactie op “Dinsdag 15 mei 1917

  1. Met Cees Bloeykens wordt bedoeld Corneel Bluekens geboren 7 dec. 1896, zoon van Jaak Bluekens en Mie van der Avoirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *